Шановні науковці, спеціалісти з охорони праці та всі, хто опікується питаннями безпеки і здоров’я на роботі!


Державна установа «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» запрошує Вас взяти участь у науково-практичному вебінарі на тему: «Особливості правовідносин, обробки даних, шляхи вдосконалення стану охорони праці в Україні»
Дата та час: 23.04.2024 11.00 – 13.00
Вебінар відбудеться в он-лайн форматі на платформі ZOOM.

ПРОРАМА:

Назва доповідіДоповідачТривалість доповіді
Вступне словоСтасюк Світлана  Валентинівна, генеральний директор ДУ «ННДІПБОП» к.ю.н.10 хв.
Особливості інформаційних правовідносин у статистиці з охорони праці.Стасюк Світлана Валентинівна, генеральний директор ДУ «ННДІПБОП» к.ю.н.20 хв.
Підходи до статистичної обробки даних про стан безпеки праці на підприємстві.Майстренко Володимир Володимирович завідувач навчально наукової лабораторії інформаційних систем к.т.н.20 хв.
Шляхи вдосконалення навчання з охорони праці в сучасних умовах.Кружилко Олег Евгеньевич завідувач віділу іновацій інформаційних систем. д.т.н.15 хв.
Аудит як дієвий інструмент для мінімізації несчасних випадків на виробництві.Петченко Ірина Вікторівна спікер міжнародних конференцій сертифікований спеціаліст МОП20 хв.

   З організаційних питань звертатись до провідного інженера юридичного відділу Левицька Надія: 050 537 05 32, Email: nadiya_lv@ukr.net